Tehnologia ne simplifica foarte mult viata. Iar cand vorbim de condus, avem o multitudine de optiuni care ne pot ajuta – ca stabilirea traseelor în avans, sau hartile interactive.
Astfel, soferii profesionisti pot beneficia de pe urma celor mai noi inovatii tehnologice. Cu doar un simplu click direct din smartphone, acestia pot verifica disponibiltatea locurilor de parcare din zona, a benzinariilor, îsi pot gestiona mai bine timpii de odihna sau chiar cheltuielile.
Iata mai jos cateva aplicatii utile pe care e bine sa le aveti cand plecati la drum.

TransParking

TransParking este o aplicatie gratuita care va ajuta ca în doar cateva secunde sa gasiti cea mai apropiata parcare destinata camioanelor. Aplicatia afiseaza locurile de parcare disponibile în parcarile din Europa si permite utilizatorilor sa raporteze gradul de ocupare al acestora.
Cum te va ajuta concret? Direct din aplicatie, veti putea planifica în avans traseul gasind locuri de parcare din timp si vei beneficia de informatii extra privind facilitatile oferite de acestea – restaurant, dus, toalete, Wi-Fi, etc).
Mai nou, dezvoltatorii acesteia s-au gandit ca ar fi foarte util sa adauge si optiunea “Benzinarii si restaurante”. Asa ca acum, folosind doar telefonul, puteti gasi pe traseu pe langa locuri de parcare, o anumita benzinarie sau restaurant.
Aplicatia este în permanenta actualizata si, mai important, functioneaza chiar si offline.
O puteti descarca de aici.

TransExpress

O aplicatie mobila indispensabila transportatorilor, TransExpress va permite sa cautati oferte în sistemul Trans.eu, sa contactati ofertantul sau o alta persoana telefonic si sa finalizati tranzactiile în timp foarte scurt.

Zello

Aceasta aplicatie care va poate ajuta daca nu aveti o statie, sau aceasta nu este functionala.
Aplicatia transforma telefonul mobil într-o statie de emisie-receptie. Prin intermediul ei , ai acces la canalul 22 trafic, canal ce este folosit de soferi si taximetristi si astfel poti fi anuntat de existenta radarelor în trafic sau pot primi alte informatii din trafic. Aplicatia Zello este customizabila si usor de folosit.

Drivvo

O aplicatie utila prin care veti putea gestiona eficient costurile vehiculului. Cu ajutorul ei, veti putea tine o evidenta în timp real a tuturor cheltuielilor efectuate, aplicatia oferind rapoarte complete despre alimentarile cu combustibil, servicii de întretinere sau alte tipuri de servicii conexe. Daca vei folosi aceasta aplicatie, vei primi în mod constant diagrame detaliate care te vor ajuta sa controlezi bugetul mai eficient.

Tachogram

Prin aceasta aplicatie, soferii profesionisti de cursa lunga pot înlocui vechiul obicei de a nota timpii de conducere pe un caiet. Concret, prin intermediul aplicatiei, soferul înregistreaza pe parcursul zilei diferitii timpi de conducere si de pauza. Cand se apropie de durata maxima, soferul este primeste o avertizare. La terminarea misiunii, aceste date sunt disponibile sub forma unui fisier electronic. De asemenea, aplicatia este actualizata cu noile informatii aprobate de Uniunea Europeana privind timpul legal de odihna.

Cario

Industria de transporturi este veche si a ramas relativ neschimbata, cu o utilizare minima a tehnologiei, sub nivelul serviciilor actuale si fara identitate nationala. Cario este primul brand national care ofera servicii de livrare la cerere. Oferim servicii de calitate, comoditate, fiabilitate de neegalat pentru clienti, toate alimentate de platforma proprie. Oferim un mod usor de comenzi pe platforma web si pe aplicatiile de mobil, optiuni de livrare flexibile, preturi transparente, urmarirea in timp real si confirmarea livrarilor, ETA (timp estimat de livrare) in timp real, calificative si un API personalizat pentru solutii logistice fara probleme. Cario este o marca Cario Delivery si are sediul in Bucuresti, Romania

Translate »