Ajunsa la editia a 4-a, manifestarea expozitionala TransLogistica EXPO este fara doar si poate cel mai mare eveniment dedicat transportului, logisticii , IT si Supply Chain din Regiune si este organizat in perioada 26-28 septembrie, la Romexpo Bucuresti.
„Ne bucura sa anuntam ca editia din acest an va fi organizata in noile Pavilioane Romexpo, beneficiind in acest fel de conditii de expunere la nivel international. TransLogistica EXPO se desfasoara pe o suprafata de 4500 mp la interior si 2500 la exterior, ceea ce inseamna o crestere de peste 300% fata de editia de start.

Si pentru acest lucru multumim tuturor celor care au incredere si sunt alaturi de noi de fiecare data, in dorinta de a impune Romania pe harta evenimentelor majore din Regiune” declara Victoria Lupu – directorul evenimentului.

Cand spui TransLogistica EXPO spui de fapt 7 evenimente sub acelasi acoperis, 3 zile expozitionale pline de conferinte, workshopuri, demonstratii si concursuri, organizate in paralel.

Cei peste 8500 de specialisti – top manageri, responsabili de departamente de transport si centre logistice, detinatori de flote si parcuri industriale, sefi de aprovizionare/transport si manageri de securitate trafic / stocuri – vizitatori ai expozitiilor sau participanti in evenimentele conexe, pot afla ultimele noutati, dezvolta parteneriatele profesionale si semna noi contracte, la TransLogistica EXPO. Agenda generala include:

• TransLogistica EXPO – Expozitia de transport, logistica, IT & Supply Chain

• SALONUL CAMIONULUI – Trucks & busses SHOW

• ROMANIA 100 – Conferinta internationala de deschidere

• GREEN Logistica – Forum dedicat solutiilor „verzi”si inovatiilor din industrie

• TransLogistica COOL – Forum dedicat transportului si depozitarii cu temperatura controlata

• TARGUL DE JOBURI in transport si logistica

• CARIERE TransLogistica – Masa rotunda angajat – angajator – formator

• GALA TransLogistica CSR.

Deschiderea oficiala a celei de-a 4-a editie a Salonului International de Transport si Logistica – TransLogistica EXPO are loc pe 26 septembrie, urmata, in mod traditional de Conferinta Internationala de deschidere – ROMANIA 100.

Conferinta ROMANIA 100 – organizata sub semnul Centenarului Romaniei Moderne, dar si al erei digitale din urmatorii 100 de ani, are ca invitati peste 350 personalitati ale vietii economice si reprezentanti ai Ministerelor de resort, Comisiilor de transport din Senat si Camera Deputatilor, Ambasadelor tarilor traditional partenere in schimbul de marfuri, Camerelor bilaterale (cu precadere ale tarilor strabatute de culoarele de transport IV, VIII, IX, dar si Silk Road), Asociatiilor profesionale, Agentiilor de dezvoltare regionala.

Li se vor alatura factori de decizie, leaderi si manageri din top 100 companii din transport, logistica, intralogistica, IT si supply chain, dar si productie si import-export .

 

Sursa: Wall Street – https://comunicate.wall-street.ro/cel-mai-mare-eveniment-de-transport-logistica-it-si-supply-chain-26-28-septembrie-2018-romexpo-1087

Translate »