DESPRE CARIO

Povestea Noastra

Industria de transporturi este veche si a ramas relativ neschimbata, cu o utilizare minima a tehnologiei, sub nivelul serviciilor actuale si fara identitate nationala. Cario este primul brand national care ofera servicii de livrare la cerere. Oferim servicii de calitate, comoditate, fiabilitate de neegalat pentru clienti, toate alimentate de platforma proprie. Oferim un mod usor de comenzi pe platforma web si pe aplicatiile de mobil, optiuni de livrare flexibile, preturi transparente, urmarirea in timp real si confirmarea livrarilor, ETA (timp estimat de livrare) in timp real, calificative si un API personalizat pentru solutii logistice fara probleme. Cario este o marca Cario Delivery si are sediul in Bucuresti, Romania.

Obiective

Cario ofera o platforma web si pentru mobil care pune in legatura transportatorii cu companiile sau persoanele fizice care au nevoie sa livreze diverse produse la cerere.

Cele trei obiective principale ale noastre sunt:

  • imbunatatirea mobilitatii si experientei de livrare a clientilor;
  • imbunatatirea fluxului de numerar pentru soferii de camioane si autoutilitare;
  • cresterea valorii actionarilor.

Soferii Cario sunt in general contractori independenti care obtin venituri folosind propriile camioane in folosul comunitatii. Toti soferii Cario sunt profesionisti, si trebuie sa treaca printr-o verificare de fond, inspectia vehicului, training si abia apoi pot incepe sa folosesca platforma Cario. Cario dispune de o asigurare de marfa si raspundere civila pentru protectia marfurilor transportate.

Parte a companiei Cario Delivery cu sediul in Pipera, Ilfov, Cario va opera pentru inceput in zona Bucuresti cu intentia de extindere la nivel national si international.

Translate »