INTREBARI & RASPUNSURI

Intrebari Clienti

Ce este Cario?

Cario ofera o platforma web si pentru mobil care pune in legatura transportatorii cu companiile sau persoanele fizice care au nevoie sa livreze diverse produse la cerere. Pentru a afla mai multe despre cum sa lucrezi ca sofer Cario apasa aici.

Ce zone sunt acoperite de serviciile Cario?

Cario va opera pentru inceput in zona Bucuresti. Suntem o companie in continua crestere cu intentia de extindere la nivel national si international. Pentru a afla mai multe despre zonele de livrare Cario apasa aici.

Ce tip de marfuri poate transporta Cario?

Cario poate transporta multe marfuri care incap in autoutilitare, camioane mici sau camioane de 20 tone. Putem transporta mobilier, echipamente, utilaje, produse alimentare, materiale constructii, piese auto etc.

Exista marfuri pe care Cario nu le poate transporta?

Cario nu poate transporta persoane, animale, droguri, arme, materiale periculoase, obiecte de arta sau orice alte marfuri interzise. De asemenea nu putem transporta obiecte voluminoase si deosebit de grele cum ar fi pianuri, cazi de hidromasaj etc. Pentru a afla mai multe despre serviciile oferite de Cario apasa aici.

Pot sa merg cu soferul intr-un vehicul Cario?

Nu, nu puteti calatori cu soferul intr-un vehicul Cario.

Ma va ajuta soferul Cario sa incarc si sa descarc marfurile in vehicul?

Da, soferul Cario va va ajuta sa incarcati si sa descarcati marfurile. La cerere va putem trimite si un manipulant pentru ajutor.

Cat costa serviciile Cario?

Tarifele Cario se bazeaza pe o rata fixa pe minut. Rata este determinata de tipul vehiculului selectat si de numarul de manipulanti de care aveti nevoie. Taxarea incepe cand soferul ajunge la locul de incarcare si se termina cand marfurile dumneavoastra au fost livrate in siguranta si soferul a terminat descarcarea. Apasa aici pentru o estimare de pret.

Care este politica Cario de anulare a comenzilor?

Anularea comenzilor dupa 90 de secunde poate fi supusa unei taxe de anulare. TAXELE DE ANULARE NU SUNT RETURNABILE.

Marfurile mele sunt protejate pe timpul transportului cu Cario?

Soferii Cario au asigurare de marfa, si va vor proteja marfurile pe toata durata transportului. Daca se va produce un accident, puteti sa stati linistiti, marfurile dumneavoastra sunt protejate si de polita de asigurare Cario in valoare de 50.000 Euro. Puteti afla mai multe despre asigurarea marfurilor aici.

Cum platesc pentru serviciile Cario?

Clientii cario nu au nevoie de numerar. Cand va inregistrati pentru utilizarea serviciilor Cario, va vom cere informatii despre card-ul dumneavoastra de credit. Dupa finalizarea livrarii va vom debita cardul cu valoarea comenzii. Pentru a asigura cel mai inalt nivel de securitate, folosim criparea SSL a site-ului, iar informatiile despre card-ul dumneavoastra vor fi stocate si protejate de procesatorul de plati MobilPay.

Ce tipuri de vehicule ofera Cario?

Soferii Cario detin autoutilitare sau camioane, vehiculele nu sunt in proprietatea Cario. Toate vehiculele trebuie sa fie fabricate dupa 2003 si sa aiba ITP valid pentru a fi acceptate de Cario.

Cum pot solicita un sofer Cario?

Puteti obtine o estimare de pret si puteti un sofer pe orice dispozitiv utilizand aplicatia noastra web.  De asemenea puteti descarca gratuit aplicatia noastra disponibila pentru iPhone si Android.

Cine ar trebui sa foloseasca aplicatia Cario?

Oricine se gandeste sa inchirieze un camion sau o autoutilitara pentru a muta, transporta sau expedia ceva. S-ar putea sa aveti nevoie sa transportati produse cumparate de la Ikea, Hornbach, Practiker, Brico Depot sau altele.

Intrebari Soferi

Cum ma pot inregistra pentru a fi sofer Cario?

Soferii Cario sunt in general contractori independenti care obtin venituri folosind propriile camioane in folosul comunitatii. Toti soferii Cario sunt profesionisti, si trebuie sa treaca printr-o verificare de fond, inspectia vehicului, training si abia apoi pot incepe sa folosesca platforma Cario. Pentru a afla mai multe despre cum poti deveni sofer Cario apasa aici.

Cat pot sa castige soferii Cario?

Soferii Cario pot sa castige intre 84.50 – 175.50 Ron pe ora in functie de vehiculul pe care-l conduc. Soferi pot sa obtina venituri suplimentare de la clienti pentru o treaba bine facuta. Aplica acum.

De ce contul meu nu este activ imediat dupa inregistrare?

Dupa ce va creati cont in aplicatia Cario, va vom examina cererea si va vom trimite pe email pasii urmatori. Contul dumneavoastra va ramine blocat pana la finalizarea procesului de verificare.

Care sunt pasii pentru a deveni sofer Cario?

In primul rand, aplicati online. In al doilea rand, acceptati testul de verificare la sediul Cario. In al treilea rand, acceptati inspectia completa a vehiculului. In al patrulea rand, acceptati verificarea de fond a experientei in domeniul transporturilor. In al cincele rand, acceptati verificarea documentelor.

Cand si cum voi incasa banii?

Veti primi banii direct in contul dumneavoastra setat in aplicatie. De obicei dureaza intre 3 – 7 zile, dupa finalizarea unei livrari, inainte ca banii sa fie transferati in cont. Daca va lipseste o plata va rugam sa ne contactati pe adresa [email protected]

Am vazut o cerere de livrare in aplicatie care apoi a disparut. Ce s-a intamplat?

Asta inseamna ca un alt sofer a acceptat coererea de livrare. Toate cererile postate in aplicatia Cario sunt trimise catre toti soferii conectati. Primul sofer care accepta cererea va primi si comanda.

Poate un client sa calatoreasca in vehiculul meu?

Nu.

La introducerea informatiilor despre autovehicul de ce nu pot gasi modelul meu de vehicul?

Aceasta poate fi o problema de la browserul dvs. (Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer). Incercati să deschideti acest link intr-un browser nou sau intr-o alta fereastra in acelasi browser. De asemenea, puteti incerca sa stergeti memoria cache in browser. Daca problema dvs. persista sau daca vedeti o lista de vehicule, dar nu regasiti marca vehiculului dvs. puteti sa ne contactati pe adresa [email protected]

Cate comenzi pot primi din aplicatia Cario?

Soferii Cario sunt contractori independenti si pot sa lucreze cat vor si cand pot. Numarul de comenzi pe care le puteti primi folosind aplicatia Cario poate varia in functie de locatie, tipul de vehicul si disponibilitate. Ar trebuie sa considerati colaborarea cu Cario o oportunitate part-time deocamdata.

Sunt sofer/manipulant Cario. Pot fi eliminat din aplicatie?

Da, puteti fi eliminat din aplicatie pentru incalcarea Termeni & Conditii. Incalcarile includ, dar nu se limiteaza la: furt, manipulare tarife, calificative slabe de la clienti, multiple anulari de comenzi fara motiv intemeiat, intarzierea in mod regulat la destinatie, furnizarea de informatii false, deteriorarea din neglijenta a marfurilor transportate, etc.

Mai aveti intrebari?

Daca nu ati gasit un raspuns, contactati echipa noastra de suport.

Translate »