SERVICII CARIO

Nu suntem o firma de curierat

Cario livreaza mai mult decat colete. Oferim liniste, confort si fiabilitate de la inceput pana la sfarsit. Iata cateva dintre serviciile oferite clientilor, partenerilor si dumneavoastra.

SERVICII & PASIUNE

Scopul nostru este de a va oferi o experienta de calitate. Indiferent daca vreti sa transportati materiale de constructie, mobilier, documente, piese sau utilaje, Cario poate sa faca “ultimul kilometru” sa conteze.

SECURITATE & FIABILITATE

Soferii nostri au experienta verificata pentru a va asigura linistea cu un nivel superior de profesionalism. Serviciile sunt pasiunea nostra si scopul nostru este sa va oferim cea mai buna solutie de livrare in aceeasi zi. Calificativele dumneavoastra ne ajuta sa pastram servicii de calitate.

ESTIMARE TARIFE

Veti primi tarife exacte si corecte de fiecare data. Nu veti avea niciodata taxe ascunse, suprataxe de combustibil sau tarife marite ca si client Cario. Tarifele sunt stabilite de expertii Cario in asa fel incat expeditorii si transportatorii sa fie multumiti.

Optiuni Livrare Flexibile

PROGRAMARI FLEXIBILE

Cario opereaza 24/7/365 pentru ca vrem sa fim acolo pentru tine in cele mai aglomerate momente. Indiferent daca aveti nevoie de o livrare la cerere sau programata, puteti alege una din optiunile noastre Comanda Acum sau Programeaza.

 

ETA - TIMP ESTIMAT LIVRARE

Dupa ce comanda a fost acceptata, veti sti data si ora la care soferul Cario ar trebui sa ajunga la locul de incarcare. De asemenea veti primi fotografia si telefonul soferului astfel incat sa-l puteti contacta in cazul in care aveti intrabari sau probleme.

 

URMARIRE LIVRARE IN TIMP REAL

Tehnologia noastra de urmarire in timp real va permite sa vizualizati livrarile online pe harta. ETA – Timp Estimat Livrare si semnatura de receptie va informeaza cand vor fi preluate comenzile si exact cand au fost receptionate.

 

API PERSONALIZAT

Integrati usor API Cario in sistemul dumneavoastra de comert online sau POS pentru a oferi clientilor o optiune de livrare in aceeasi zi direct la checkout. Clentii pot alege astfel timpul de livrare de 4-ore, 2-ore sau ASAP. Cresteti vanzarile si imbunatatiti satisfactia clientilor prin adaugarea unei optiuni de livrare la cerere in aceeasi zi.

INLOCUIRE FLOTA

Indiferent daca aveti nevoie de ajutor in timpul vacantei, in afara orelor de program sau vreti sa inlocuiti intreaga flota, Cario va poate ajuta sa rezolvati cele mai dificile provocari din “ultimul kilometru”. Nu mai pierdeti timp si resurse cautand transportatori, nu mai cheltuiti bani cu flota proprie. Cario va poate rezolva problemele.

Translate »