SOLUTII CORPORATII

Servicii Complete Corporatii

Salvati timpul si resursele de care aveti nevoie pentru a va concentra asupra afacerii dumneavoastra. Cario, solutia de livrare la cerere, va ofera transparenta, fiabilitate si confort permanent. De la solutia integrata API pentru inlocuirea flotei pana la tehnologia inovatoare de urmarire a coletelor, Cario ofera mai mult pentru afacerea dumneavoastra.

Inlocuire Flota

Indiferent daca aveti nevoie de ajutor in timpul vacantei, in afara orelor de program sau vreti sa inlocuiti intreaga flota, Cario va poate ajuta sa rezolvati cele mai dificile provocari din “ultimul kilometru”. Nu mai pierdeti timp si resurse cautand transportatori, nu mai cheltuiti bani cu flota proprie. Cario va poate rezolva problemele.

Tehnologie Urmarire

Tehnologia noastra de urmarire in timp real va permite sa vizualizati livrarile online pe harta. ETA – Timp Estimat Livrare si semnatura de receptie va informeaza cand  vor fi preluate comenzile si exact cand au fost receptionate. Cario se ocupa de aceste detalii oferind transparenta maxima asupra livrarilor atat pentru transportatori cat si pentru expeditori.

API Personalizat

Integrati usor API Cario in sistemul dumneavoastra de comert online sau POS pentru a oferi clientilor o optiune de livrare in aceeasi zi direct la checkout. Clentii pot alege astfel timpul de livrare de 4-ore, 2-ore sau ASAP. Cresteti vanzarile si imbunatatiti satisfactia clientilor prin adaugarea unei optiuni de livrare la cerere in aceeasi zi.

Securitate & Fiabilitate

Soferii nostri au experienta verificata pentru a va asigura linistea cu un nivel superior de profesionalism. Serviciile sunt pasiunea nostra si scopul nostru este sa va oferim cea mai buna solutie de livrare in aceeasi zi. Calificativele dumneavoastra ne ajuta sa pastram servicii de calitate.

Translate »