SOLUTII AFACERI MICI SI MIJLOCII

IMM – Optiuni Flexibile Livrare

Cand detineti si gestiunati o afacere de dimensiuni mici sau mijlocii, fiecare tranzactie conteaza si doriti cea mai buna interactiune cu clientii dumneavoastra. Cu serviciul Cario de livrare la cerere va puteti relaxa stiind ca produsele si clientii dumneavoastra sunt pe maini sigure. De la optiuni de livrare flexibile pana la tehnologii inovatoare de urmarire in timp real, Cario gestioneaza toate cerintele dumneavoastra de livrare.

Estimare Tarife

Veti primi tarife exacte si corecte de fiecare data. Nu veti avea niciodata taxe ascunse, suprataxe de combustibil sau tarife marite ca si client Cario.

Tehnologie Urmarire

Atunci cand utilizati Cario, veti primi un ETA – Timp Estimat Livrare cu data si ora la care soferul Cario ar trebui sa ajunga la destinatie. Tehnologia nostra de urmarire va arata pe harta in timp real locul exact in care se afla soferul Cario pe toata durata livrarii.

Programare Flexibila

Cario opereaza 24/7/365 pentru ca vrem sa fim langa voi tot timpul. Indiferent daca aveti nevoie de o livrare la cerere sau programata, puteti alege una din optiunile noastre Comanda Acum sau Programeaza.

Securitate & Fiabilitate

Dupa livrare veti primi online semnatura destinatarului ca dovada ca marfa a fost livrata persoanei potrivite, la timp si in stare perfecta. Puteti evalua soferul Cario pentru a ne ajuta sa pastram servicii de calitate.

Translate »