INLOCUIRE FLOTA

Reduceti Costurile

Obiectivul nostru este sa oferim solutii logistice fiabile si profesionale pentru clientii nostri. Deci, daca aveti nevoie de ajutor in timpul vacantelor, dupa orele de program sau vreti sa va inlocuiti intreaga flota, Cario va poate ajuta sa extindeti zona de livrare si sa va reduceti costurile.

Obiectivul Nostru

Livrarea in aceeasi zi este focusul nostru, zi si noapte. Vrem sa va puteti concentra pe ceea ce faceti cel mai bine, si sa lasati livrarile in seama noastra. Nu mai pierdeti bani cu intretinerea flotei.

Echilibrare Resurse

Achizitionarea si intretinerea unui flote interne este un efort costisitor si riscant, iar estimarea exacta a numarului de soferi de care aveti nevoie este dificil. Prea putini soferi si riscati sa faceti livrarile cu intarziere, prea multi soferi si riscati sa platiti in plus pentru orele fara livrari.Cu serviciile Cario de livrare la cerere, platiti numai atunci cand aveti nevoie de ele si niciodata pentru mers in gol.

Reducere Costuri & Stres

Costurile neasteptate ale vehiculelor apar deseori si prezicerea acestora in avans este imposibila. Costuri precum deprecierea vehiculelor, reparatiile, dobanzile si inflatia sunt cheltuieli ascunse usor de ignorat, dar dificil de recuperat fara a mai aminti de costurile de achizitie, combustibilul, intretinerea planificata si salariile soferilor. Reduceti costurile si stresul cu Cario.

24/7 Servicii Fiabile

Echipa nostra va sta la dispozitie pentru a va asigura ca marfurile dumneavoastra sunt livrate acolo unde trebuie si la timp. Tehnologia nostra ofera optiuni de navigatie pentru a minimiza timpul de asteptare si a maximiza eficienta. Transportatorii nostri dispun de o varietate de vehicule potrivite pentru a va satisface nevoile de livrare.

Alegeti-va Ora

Oferim o varietate de optiuni flexibile de livrare, inclusiv ASAP. Puteti opta pentru livrare la cerere sau va puteti programa livrarile cu pana la 90 de zile in avans. ETA – Timp Estimat Livare pana la minut inseamna ca nu veti pierde timp asteptand. Atat expeditorul cat si destinatarul vor sti exact cand va fi preluata marfa si cand va ajunge la destinatie.

Translate »