LIVRARI FLEXIBILE

Optiuni Livrare Flexibile

Stim ca nu exista doua companii identice. De aceea oferim optiuni de livrare flexibile, selectand optiunea Comanda Acum sau Programeaza. Aceste optiuni sunt disponibile 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana pentru confortul dumneavoastra, indiferent daca este vorba de saptamana standard de lucru, noaptea sau in week-end.

Comanda Acum & Programeaza

Pe langa faptul ca suntem disponibili la cerere 24 de ore pe zi si 7 zile pe saptamana, expeditorii pot sa programeze livrarile sau pot seta rute sau livrari recurente. Cario este intotdeauna disponibil pentru a va asigura ca livrarea se face acolo unde trebuie si la timp.

Urmarire Livrare Online

Odata ce livrarea este in curs de desfasurare, puteti viziona exact unde se afla coletul dumneavoastra, pe toata durata transportului, cu ajutorul tehnologiei de urmarire pe harta in timp real.

ETA – Timp Estimat Livrare

Dupa ce comanda a fost acceptata, veti sti data si ora la care soferul Cario ar trebui sa ajunga la locul de incarcare. De asemenea veti primi fotografia si telefonul soferului astfel incat sa-l puteti contacta in cazul in care aveti intrabari sau probleme.

Confirmare Livrare

Dupa ce soferul a preluat si livrat marfa, veti primi imediat un email de confirmare. Daca doriti ca destinatarul dumneavoastra sa primeasca si el un email de confirmare, trimiteti adresa lui de email in timpul derularii comenzii.

Translate »